آشنایی با محصولات, دکوراسیون, طراحی فضای باز, مقالات

انتخاب تجهیزات آشپزی صنعتی فضای باز

انتخاب تجهیزات آشپزی صنعتی فضای باز

انتخاب تجهیزات آشپزی صنعتی فضای باز : امروزه بسیاری از رستورانها، فست فودها و کافی شاپها به دنبال ایجاد مکانی جذاب و مفرحی در فضای باز هستند.صاحبان کسب و کارهای رستورانی، غالباَ برای دستیابی به این هدف، به سراغ فضاهایی میروند که دارای باغ، بالکنهای باز و یا حیاط خلوت در کنار خود باشد.

وجود چنین فضاهایی اگر با یک دیزاین و محوطه سازی جذاب و بکارگیری گل‌ها/گیاهان زیادی همراه باشد، غالباَ احساسات مثبت مشتریان را برانگیخته خواهد کرد. همچنین آرامش را نیز برای تمامی افراد حضوریافته، به ارمغان می‌آورد. اما با تمام این زیبایی‌ها و جذابیت‌ها، اگر رستورانی در سرویس دهی مناسب با مشکلاتی روبرو باشد، آیا بازهم باید به حضور مجدد مشتریان امیدوار بود؟!. و یا چنانچه غذاها از طعم خوبی برخوردار نباشند، آیا دیگر میتوان حضور در فضای باز را به عنوان یک مزیت اصلی در نظر گرفت؟. مسلماَ خیر! اینجاست که انتخاب مناسب‌ترین تجهیزات آشپزی صنعتی، همانند یک برگ برنده عمل خواهد کرد.

تجهیزات ضروری آشپزخانه صنعتی در فضای باز

آشپزی در فضای باز، راهی عالی برای این است که مردم بتوانند از وعده های غذایی خود در میان:

  • فضای سرسبز و
  • با تنفس هوای آزاد

لذت ببرند. چه یک غذاساز حرفه ای باشید و چه در حال اداره کردن رستورانی با آشپزخانه در فضای باز هستید، به تجهیزات مناسب آشپزخانه صنعتی در فضای باز نیاز دارید تا سریع و آسان کباب، پیتزا و غذای گریل‌شده بپزید. مشخصاَ برای اینکه یک آشپزخانه در فضای باز واقعاً کاربردی باشد، باید همه ابزارها و لوازم آشپزی لازم را برای تهیه غذا برای مشتریان داشته باشد. اما ما در این راهنما، قصد داریم به تجهیزاتی که در فضای باز کارایی بیشتر/ کم‌خطرتری دارند، بپردازیم.

نکات موثر در انتخاب بهترین تجهیزات آشپزی صنعتی در فضای باز

انتخاب بهترین تجهیزات تجاری برای پخت و پز در فضای باز، می‌تواند یک کار دلهره آور باشد. زیرا طیف گسترده‌ای از گزینه های موردنظر در بازار وجود دارد. با این حال، در اینجا چند فاکتور کلیدی وجود دارد که باید هنگام انتخاب خود در نظر بگیرید:

ظرفیت پخت و پز رستورانی

یکی از مهم ترین ملاحظات هنگام انتخاب تجهیزات آشپزی در فضای باز، اندازه منطقه پخت و پز است. بطوریکه:

  • مقدار غذایی که می‌پزید،
  • تعداد مشتریانی که غذاها را سرو می‌کنند؛
  • و دفعات استفاده

را در نظر بگیرید.

برای انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود، ارزیابی فضای موجود آشپزخانه در فضای باز بسیار مهم است. ابعاد کلی را در نظر بگیرید و اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای پخت و پز و تهیه غذا وجود دارد. اگرچه ممکن است وسوسه انگیز و البته غیرممکن باشد که تمام لوازم آشپزخانه‌ای خود را در فضای باز جای دهید. اما مهم است که منطقه را بیش از حد شلوغ نکنید. ضمناَ درنظر داشته باشید که برای احساس آرامش مشتریان از بارشهای جوی، فضاهای باز عمدتاَ دارای:

  • سایبانهای دائم یا چتری،
  • پیش آمدگیهای بنا،
  • سقفهای شیشه ای،
  • پرگولا و…

هستند و به خودی خود دارای شلوغی بصری میشوند. بنابراین بازهم تأکید داریم که فضای باز، نباید بیش از حد با تجهیزات رستورانی شلوغ شود. درعوض، روی استفاده از وسایلی تمرکز کنید که بیشتر از آنها استفاده می کنید.

تأثیر روش پخت در انتخاب بهترین تجهیزات رستورانی

روش پخت، یکی از عوامل موثر در انتخاب بهترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. چندین روش مختلف برای پخت و پز در فضای باز وجود دارد؛ از جمله:

  • کباب کردن،
  • دودی‌کردن،
  • برشته سازی غذا؛
  • و سرخ کردن.

بنابراین، قبل از خرید تجهیزات آشپزخانه تجاری در فضای باز، در نظر بگیرید که کدام روش برای منوی شما و ترجیحات مشتریانتان بهترین کارایی را دارد.

بودجه را در نظر بگیرید

هنگام انجام یک کار مهم مانند ساخت آشپزخانه صنعتی در فضای باز، تعیین بودجه و پایبندی به آن بسیار مهم است. در انجام این کار، اقلام ضروری مورد نیاز خود را شناسایی کنید و بخشی از بودجه خود را به آنها اختصاص دهید. یعنی عاقلانه است که:

  1. هزینه لوازم مورد نظر خود را تعیین کنید؛
  2. و اطمینان حاصل نمایید که روی محصولات با کیفیت عالی و بادوام، سرمایه گذاری می‌کنید.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی دارای رتبه در فضای باز را انتخاب کنید

محیط‌های بیرونی می‌توانند برای لوازم خانگی/صنعتی آشپزی خشن باشند. بنابراین هنگام طراحی آشپزخانه در فضای باز، انتخاب بهترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی که با کیفیت بالا و به طور خاص مهندسی شده‌اند تا در برابر:

  • خوردگی،
  • اکسیداسیون و
  • خراش

مقاومت کنند، ضروری است. بعنوان مثال بدنه عمده‌ی تجهیزات رستورانی از استنلس استیل ضدزنگ است و در فضای باز دچار مشکل نمیشوند. همچنین باید از دستگاه‌هایی استفاده نمود که امکان ورود مستقیم باران به سیستم‌های الکتریکی آنها وجود نداشته باشد. استفاده از لوازم با استاندارد داخلی، در آشپزخانههای قرارگرفته در فضای باز اشتباه است. زیرا عملکرد لازم را ارائه نمی‌دهند و به سرعت فرسوده می‌شوند. هزینه و ناراحتی تعویض آنها به سادگی ارزش ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید