مقالات

معایب استفاده از باربیکیو ذغالی

معایب استفاده از باربیکیو ذغالی

معایب استفاده از باربیکیو ذغالی :

معایب به صورت خلاصه :

  • سخت بودن استفاده از باربیکیو دغالی
  • بالا بودن زمان اولیه آماده سازی باربیکیو
  • ایجاد دود فراوان
  • عدم امکان تنطیم دما
  • نیاز به تمیز نمودن ذغال و خاکستر پس از اتمام کار
  • پخش یکنواخت ذغال ها برای داشتن حرارت یکنواخت

کنترل حرارت در این نوع کباب پز، نیازمند داشتن مهارت و تجربه است. باید بتوانید به خوبی میزان آتش را تنظیم کنید.

باربیکیو زغالی اغلب فضای کمتری برای پخت نسبت به باربیکیو گازی دارد.

همچنین این کباب پزها قفسه ندارند تا کباب‌های آماده را روی آن قرار دهید.

بطور کلی اگر برای طبخ کباب در میهمانی خود از باربیکیو زغالی استفاده کنید متوجه خواهید شد که بیشتر وقت خود را در کنار کباب پز بوده‌اید

در انتها باید بگوییم اگر شما به آشپزی با چالش علاقه دارید باربیکیو زغالی بهترین انتخاب برای شما است. تمرین و ممارست در جهت آموختن بهترین نحوه تنظیم حرارت زغال و طبخ لذیذ ترین کباب و غذا می‌تواند بسیار لذت بخش باشد.

اما اگر می‌خواهید برای عده زیادی آشپزی کنید و چند نوع مواد خوراکی مانند کباب، سوسیس و همبرگر برای طبخ دارید، باربیکیو گازی گزینه مناسب‌تری است.

شما می توانید از انواع باربیکیو های گازی و ذغالی در وبسایت فروشگاهی خونه باغ دیدن کنید .

دیدگاهتان را بنویسید